Рибне філе скручений у вигляді равликів з листочками базиліку і з вершково-апельсиновим соусом. Поєднання смачне, може для багатьох не дуже звичайне.
Інгредієнти:
Філе скумбрії
4 шт.
Апельсин
2 шт.
Вершкове масло
40 гр.
Оливкова олія
3 ст.л.
Ріпчасту цибулю
1 шт.
Свіже листя базиліка
2 гілочки
Сіль
За смаком
Приготування:
Рибне філе, апельсини, базилік, цибулина, сіль, оливкова олія і вершкове.
Вичавити сік (м'якоть не викидати) і стерти цедру.
На сковороді на оливковій олії обсмажити цибулину. Влити сік з м'якоттю і з цедрою, добре перешкодити, накрити кришкою і дати потомитися на тихому вогні хвилини 3.
В самому кінці додати вершкове масло, дати розтанути і зняти з вогню.
Перелити масу в блендер і збити до гладкої текстури. За смаком я ще додала в ще гарячий соус трохи сиру. Соус став трохи густіше з більш насиченим смаком.
Одержаний соус перелити в невеликий сотейник. Перед подачею можна трохи підігріти.
Філе риби розкласти на столі, трохи посолити, посипати сухим часничком і викласти по кілька листочків базиліка.
Згорнути равликами і закріпити край зубочисткою. Я ще посипала пікантною сухий спецією.
Готувати на пару протягом 7 хв. з моменту закипання води.
По тарілочках розлити соус і викласти рибні равлики. На гарнір добре підійде паста або відварний рис.
Смачного!
Приготування:
Рибне філе, апельсини, базилік, цибулина, сіль, оливкова олія і вершкове.
Вичавити сік (м'якоть не викидати) і стерти цедру.
На сковороді на оливковій олії обсмажити цибулину. Влити сік з м'якоттю і з цедрою, добре перешкодити, накрити кришкою і дати потомитися на тихому вогні хвилини 3.
В самому кінці додати вершкове масло, дати розтанути і зняти з вогню.
Перелити масу в блендер і збити до гладкої текстури. За смаком я ще додала в ще гарячий соус трохи сиру. Соус став трохи густіше з більш насиченим смаком.
Одержаний соус перелити в невеликий сотейник. Перед подачею можна трохи підігріти.
Філе риби розкласти на столі, трохи посолити, посипати сухим часничком і викласти по кілька листочків базиліка.
Згорнути равликами і закріпити край зубочисткою. Я ще посипала пікантною сухий спецією.
Готувати на пару протягом 7 хв. з моменту закипання води.
По тарілочках розлити соус і викласти рибні равлики. На гарнір добре підійде паста або відварний рис.