Старовинний італійський (Тоскані) рецепт приготування квасолі. Її млоять в пляшках з-під к'янті, ну а ми ... з-під соку! Головна умова: пляшки повинні бути високі, з не дуже широким і не дуже вузькою шийкою. Смачніше квасолі я в житті не едала!
Величезна грація посилаю Ларисі / ларьок за знайомство з цим рецептом.
Інгредієнти:
Квасоля
300 г
Часник
3-4 зуб.
Олія оливкова
3-4 ст.л.
Зелень свіжа (за смаком)
Томатна паста
3 ст.л.
Приготування:
Напередодні ввечері замочити квасолю в підсоленій воді.
А з ранку - розкласти її по освободившимся пляшки, долити води, щоб вона злегка покрила квасолю, додати оливкове масло, зелень, часник, томатну пасту. Заткнути горловину пляшок складеними марлечку.
ПиСи. З приводу зелені: в ідеалі - свіжі прованські трави, але і петрушка з кропом нам не вороги!
Більше я нічого не додавала, але можна, звичайно, додати сіль, перець, пекучий перець ...
Ставимо в духовку на самий нижній рівень і Томім 3:00 при тем-ре 120-140 * С. Запах - ізЮмітельний!
Смак - фантастичний! Можна подавати класично - зі смаженим беконом, але нам і так смачно було, занурюючи хлібець ...
Спробуйте смак Тоскани ...
Приготування:
Напередодні ввечері замочити квасолю в підсоленій воді.
А з ранку - розкласти її по освободившимся пляшки, долити води, щоб вона злегка покрила квасолю, додати оливкове масло, зелень, часник, томатну пасту. Заткнути горловину пляшок складеними марлечку.
ПиСи. З приводу зелені: в ідеалі - свіжі прованські трави, але і петрушка з кропом нам не вороги!
Більше я нічого не додавала, але можна, звичайно, додати сіль, перець, пекучий перець ...
Ставимо в духовку на самий нижній рівень і Томім 3:00 при тем-ре 120-140 * С. Запах - ізЮмітельний!
Смак - фантастичний! Можна подавати класично - зі смаженим беконом, але нам і так смачно було, занурюючи хлібець ...