» » Каша "Асорті" з гарбузом і грибами "

Каша "Асорті" з гарбузом і грибами "

Призначення: Інше

Основний інгредієнт: Інше

Блюдо: Гаряче блюдо

Час приготування:

Географія кухні: Кухня Європи

Здавалося б: ну що може бути банальніше каші? Хіба що яєчня, хоча ... як сказати. Так от і каша, якщо проявити кмітливість може стати супер смачною, не кажучи вже про те, що це просто криниця мікроелементів і вітамінів. Готуємо таку або майже таку (залежно від наявності крупи в будинку) вже кілька років. Абсолютно пісне блюдо. Може бути як гарніром, так і окремим блюдом.

Інгредієнти:

• Крупа гречана
100 м
  • Пшоно
100 м
  • Крупи пшеничні
100 м
  • Печериці
150 м
  • Гриби лисички
150 м
  • Гарбуз
200 м
  • Морква
1 шт.
  • Цибуля ріпчаста
1 шт.
  • Сіль
за смаком
  • Масло рослинне
  • Приправа для плову

Приготування:

Взяти три, а можна і чотири різних крупи. Перебрати, промити.

Каша

Гриби протушкувати на сковорідці. У мене були лисички і печерицями.

Каша

Цибулю, моркву і гарбуз нарізати і тушкувати теж.

Каша

У казанок кладемо крупи, гриби, овочі, сіль і приправу для плову. Все перемішуємо і заливаємо водою на два пальці вище кашки. Ставимо в духовку на 180 градусів і витримуємо до готовності. Тепер про нюанси. Якщо крупи з швидкорозварювані: гречка, рис, Артек, то весь процес займе хвилин 40. А якщо присутній більш жорстка крупа, наприклад, як у мене - пшенична, то тут треба періодично діставати казан з духовки, пробувати і якщо не готове доливати воду. Дуже смачна річ. М'ясо відпочиває.

Каша

Приготування:

Взяти три, а можна і чотири різних крупи. Перебрати, промити.

Каша

Гриби протушкувати на сковорідці. У мене були лисички і печерицями.

Каша

Цибулю, моркву і гарбуз нарізати і тушкувати теж.

Каша

У казанок кладемо крупи, гриби, овочі, сіль і приправу для плову. Все перемішуємо і заливаємо водою на два пальці вище кашки. Ставимо в духовку на 180 градусів і витримуємо до готовності. Тепер про нюанси. Якщо крупи з швидкорозварювані: гречка, рис, Артек, то весь процес займе хвилин 40. А якщо присутній більш жорстка крупа, наприклад, як у мене - пшенична, то тут треба періодично діставати казан з духовки, пробувати і якщо не готове доливати воду. Дуже смачна річ. М'ясо відпочиває.

Каша

СХОЖІ МАТЕРІАЛИ

Перловка

Перловка

Перлова крупа, або перловка, - ціле ячмінне зерно в плівковій оболонці.… ...

Ячна крупа

Ячна крупа

Ячна крупа - Розмелені зерна ячменю, з яких варять рідку кашу. Здавна в Росії з… ...

Увага, тільки СЬОГОДНІ!