» » Куорічіні з гарбуза з сирною начинкою

Куорічіні з гарбуза з сирною начинкою

Призначення: Сніданок

Основний інгредієнт: Овочі

Блюдо: Гаряче блюдо

Час приготування:

Географія кухні: Кухня Європи

Куорічіні - це свого роду вареники по-італьянскі.Много різного сиру в начинці, ах, як це смачно!
За рецепт дякую Topolina.

Інгредієнти:

• Гарбуз
400 -450 г
  • Борошно
400 г
  • Яйця
2 шт
  • Сіль
1 щіпка
  • Сир (кілька видів)
300 г
  • Оливкова олія
1 ст.л
  • Масло вершкове
50 г
  • Сухий розмарин
0.5 ч.л.

Приготування:

Гарбуз запікаємо в духовці, даємо їй охолонути і розминаємо в пюре.Добавляем до неї борошно, яйця, сіль і оливкове масло.
Замішуємо тісто: можливо що муки знадобиться більше, все залежить від соковитості гарбуза.

Розкачуємо тісто в пласт і розкладаємо горочки натертий на тертці сир.Накриваем іншою частиною тіста і за допомогою формочок вирізаємо "куорічіні" .У мене немає відповідних формочок, тому я скористалася звичайним склянкою, а потім з кружечків витягувала пелюстки щоб надати форму цветка.Рабочую поверхню присипаємо борошном.

Ось такі у нас виходять сирні квіточки.

У каструлі закип'ятити воду, зверху поставити пароварку і по черзі опускати туди куорічіні.Отдельно в каструльці прогріти вершкове масло з розмарином, полити їм готові куорічіні і подавати до столу.
Смачного!

Приготування:

Гарбуз запікаємо в духовці, даємо їй охолонути і розминаємо в пюре.Добавляем до неї борошно, яйця, сіль і оливкове масло.
Замішуємо тісто: можливо що муки знадобиться більше, все залежить від соковитості гарбуза.

Розкачуємо тісто в пласт і розкладаємо горочки натертий на тертці сир.Накриваем іншою частиною тіста і за допомогою формочок вирізаємо "куорічіні" .У мене немає відповідних формочок, тому я скористалася звичайним склянкою, а потім з кружечків витягувала пелюстки щоб надати форму цветка.Рабочую поверхню присипаємо борошном.

Ось такі у нас виходять сирні квіточки.

У каструлі закип'ятити воду, зверху поставити пароварку і по черзі опускати туди куорічіні.Отдельно в каструльці прогріти вершкове масло з розмарином, полити їм готові куорічіні і подавати до столу.
Смачного!

СХОЖІ МАТЕРІАЛИ

Печиво для малюків

Печиво для малюків

Основні інгредієнти: Борошно Час приготування: 1ч6 порцій Більшість молодих… ...

Вареники ледачі

Вареники ледачі

Призначення: СніданокОсновний інгредієнт: ІншеБлюдо: ІншеЧас приготування:… ...

Увага, тільки СЬОГОДНІ!