У моїй родині є свій раціон на тиждень. І кожен четвер, ще від моїх батьків у нас рибний. У цей день ми не вживаємо м'яса, а тільки рибу і пісні страви. Так як у Нас в сім'ї є маленькі діти я вважаю це дуже правильно. Адже їх підростаючому організму дуже потрібні такі мікроелементи як фтор і фосфор. Не завжди, я знаю, діти люблять вживати рибу. Щоб уникнути таких проблем з нашими дітьми, ми садили їх за наш стіл з 6 місяців, і діти звикли до певну графіком страв на тиждень. Так що рибку ми лопає із задоволенням всією сім'єю.
Інгредієнти:
Риба мойва
1 кг
Борошно пшеничне вищого ґатунку
100 г
Приправа для риби
за смаком
Кухонна сіль
за смаком
Соняшникова олія
100 мл
Приготування:
Для приготування такої пікантної, трохи не дитячої риби Вам знадобляться такі інгредієнти: мойва, спеції "для риби", Або я часто використовую приправу італійські трави, борошно, сіль, і соняшникова олія для обсмажування.
Мойву промийте ретельно під проточною водою.
Підготуйте дошку або я використовую чисті аркуші паперу. Висипаємо на них борошно, додаємо сіль і спеції добре перемішати, до однорідності.
Обваляти окремо кожну мойву акуратно в підготовленій борошні. Мойва повинна повністю покритися борошном, без пробілів.
Сковороду поставити на плиту, розігріти додати 50 мл. соняшникової олії, викласти дуже акуратно рибу на сковорідку.
Обсмажувати рибу з двох сторін на слабкому вогні підливаючи по трохи соняшникової олії, до появи золотистої скоринки.
Готову рибу викласти акуратно на тарілку, подавати до столу гарячою. Приємного Вам апетиту!
Приготування:
Для приготування такої пікантної, трохи не дитячої риби Вам знадобляться такі інгредієнти: мойва, спеції "для риби", Або я часто використовую приправу італійські трави, борошно, сіль, і соняшникова олія для обсмажування.
Мойву промийте ретельно під проточною водою.
Підготуйте дошку або я використовую чисті аркуші паперу. Висипаємо на них борошно, додаємо сіль і спеції добре перемішати, до однорідності.
Обваляти окремо кожну мойву акуратно в підготовленій борошні. Мойва повинна повністю покритися борошном, без пробілів.
Сковороду поставити на плиту, розігріти додати 50 мл. соняшникової олії, викласти дуже акуратно рибу на сковорідку.
Обсмажувати рибу з двох сторін на слабкому вогні підливаючи по трохи соняшникової олії, до появи золотистої скоринки.
Готову рибу викласти акуратно на тарілку, подавати до столу гарячою. Приємного Вам апетиту!