Рисове кільце з креветками
Призначення: Вечеря
Основний інгредієнт: Риба, морепродукти
Блюдо: Гаряче блюдо
Час приготування:
Географія кухні: Кухня Європи
Це дуже ефектне, смачне і нескладне у виконанні блюдо. Прикрасить як святковий стіл, так і романтичну вечерю.Інгредієнти:
| 150 гр |
| 300 гр |
| 1 шт. |
| 1 шт. |
- Перець болгарський червоний солодкий
| 1 шт. |
| 30 мл |
| 50 мл |
| 10 гр |
| 2 зуб. |
| 2 гр |
| 10 гр |
| 10 гр |
Приготування:
Попередньо відварюємо в підсоленій воді рис.
Чистимо цибулю, моркву, червоний болгарський перець. Нарізаємо або натираємо на тертці: моркву і перець тонкою соломкою, цибулю півкільцями
На розпеченому рослинному маслі обсмажуємо цибулю, моркву і болгарський перець.
Беремо креветки. Я брала частина великих і частина дрібних (для соусу).
Дрібно нарізаємо часник, кріп. Чистимо креветки.
Додаємо до овочів на сковорідку креветки (половину), часник, кріп і обсмажуємо все близько 2 хвилин.
Далі додаємо відварений рис і все перемішуємо, залишаємо близько 1 хвилини під кришкою.
Беремо форму з отвором. Покриваємо всередині харчовою плівкою і викладаємо у форму рис з креветками.
Викладаємо у вигляді кільця рис з креветками на тарілку сервіровки.
Далі готуємо соус із креветок і вершків. Блендером подрібнюємо залишилися креветки і додаємо до них вершки.
Викладаємо креветковий соус в середину рисового кільця з креветками. Прикрашаємо улюбленої зеленню, я брала кучеряву петрушку.
Смачного!
Приготування:
Попередньо відварюємо в підсоленій воді рис.
Чистимо цибулю, моркву, червоний болгарський перець. Нарізаємо або натираємо на тертці: моркву і перець тонкою соломкою, цибулю півкільцями
На розпеченому рослинному маслі обсмажуємо цибулю, моркву і болгарський перець.
Беремо креветки. Я брала частина великих і частина дрібних (для соусу).
Дрібно нарізаємо часник, кріп. Чистимо креветки.
Додаємо до овочів на сковорідку креветки (половину), часник, кріп і обсмажуємо все близько 2 хвилин.
Далі додаємо відварений рис і все перемішуємо, залишаємо близько 1 хвилини під кришкою.
Беремо форму з отвором. Покриваємо всередині харчовою плівкою і викладаємо у форму рис з креветками.
Викладаємо у вигляді кільця рис з креветками на тарілку сервіровки.
Далі готуємо соус із креветок і вершків. Блендером подрібнюємо залишилися креветки і додаємо до них вершки.
Викладаємо креветковий соус в середину рисового кільця з креветками. Прикрашаємо улюбленої зеленню, я брала кучеряву петрушку.
Смачного!