Морський окунь, запечений з цукіні в апельсиновому соусі
Призначення:Вечеря
Основний інгредієнт: Риба, морепродукти
Блюдо: Гаряче блюдо
Час приготування:
Географія кухні: Кухня Європи
Існують сотні способів приготування риби. Сьогодні я хочу поділитися з вами рецептом червоного морського окуня в пергаменті в духовій шафі. Ця риба - одна з моїх найулюбленіших, вона володіє приємним ніжним запахом і абсолютно не кістлява. Мій рецепт розрахований на 3-4 Серед порції.
Інгредієнти:
морський окунь
700 г
цукіні або кабачки
2 шт
апельсин
1 шт
вершкове масло
40 г
біле сухе вино
100 г
сіль і перець
за смаком
Приготування:
Цукіні очистити, нарізати дуже тонкими кружальцями.
Рибу почистити і обсушити
Апельсин промити, обсушити. Гострим ножем зрізати приблизно 1/3 цедри
гасити її в сотейнику на маленькому вогні у вершковому маслі 2 хв., потім цедру видалити.
Видавити сік апельсина
У посуд з маслом вичавити апельсиновий сік і трохи проварити. Приправити сіллю і перцем.
Додати цукіні і обсмажувати на слабкому вогні 3 хв. Зняти з вогню, влити вино, відставити.
Змастити маслом 2 листи пергаментного паперу.
Розподілити по ним в один шар половину цукіні в соусі. На гуртки цукіні покласти рибу, поперчити і посолити.
Зверху покрити рештою цукіні
Папір щільно загорнути у вигляді пакета. Духовку розігріти до 200 # 186-С. Рибу в пергаменті викласти на деко і запікати 20-25 хв.
Подавати, розгорнувши папір і прикрасивши зеленню.
Смачного !! =))
Приготування:
Цукіні очистити, нарізати дуже тонкими кружальцями.
Рибу почистити і обсушити
Апельсин промити, обсушити. Гострим ножем зрізати приблизно 1/3 цедри
гасити її в сотейнику на маленькому вогні у вершковому маслі 2 хв., потім цедру видалити.
Видавити сік апельсина
У посуд з маслом вичавити апельсиновий сік і трохи проварити. Приправити сіллю і перцем.
Додати цукіні і обсмажувати на слабкому вогні 3 хв. Зняти з вогню, влити вино, відставити.
Змастити маслом 2 листи пергаментного паперу.
Розподілити по ним в один шар половину цукіні в соусі. На гуртки цукіні покласти рибу, поперчити і посолити.
Зверху покрити рештою цукіні
Папір щільно загорнути у вигляді пакета. Духовку розігріти до 200 # 186-С. Рибу в пергаменті викласти на деко і запікати 20-25 хв.
Подавати, розгорнувши папір і прикрасивши зеленню.