На цей раз ковбаски робила з фаршу з додаванням сиру. Вони хороші як в гарячому, так і в холодному вигляді. Їх можна заготовити про запас.
Інгредієнти:
фарш свинячий
500г
сир твердий (у мене мармуровий)
150г
лук
1шт.
часник
4зуб.
мускатний горіх
щіпка
сіль, перець за смаком
Приготування:
Перемелює м'ясо двічі на дрібній решітці.
Цибулю і часник трьом на дрібній тертці, додаємо дрібку мускатного горіха, сіль і перец.Лук додаємо для соковитості фарша.А також можна добавіть3-4 столових ложки холодної води.
Сир нарізаємо дрібними кубиками і додаємо у фарш.
Кишки натягуємо панчішкою на ковбасну трубочку. Через неї наповнюємо кишки фаршем.
Злегка уминає пальцями, щоб кишка не була туго набитої і не лопнула під час варіння. Перев'язуємо порційні кусочкі.Накаливаем часто голкою
А далі поступаємо за своїм розсудом. Можна укласти на змащене жиром деко і запекти 35-40 хвилин. Я зазвичай готую ковбаски про запас. Тому відварюю їх 4-5 хвилин у киплячій воді, охолоджую і закладаю в морозильну камеру.
Розморозивши можна їх обсмажити на сковороді на маленькому вогні під закритою кришкою.
Так вони виглядають після обсмажування.
А так на другий день холодні, нарізані шматочками.
Моя сім'я воліємо запечені, гарячі з пилу, з жару.
Приготування:
Перемелює м'ясо двічі на дрібній решітці.
Цибулю і часник трьом на дрібній тертці, додаємо дрібку мускатного горіха, сіль і перец.Лук додаємо для соковитості фарша.А також можна добавіть3-4 столових ложки холодної води.
Сир нарізаємо дрібними кубиками і додаємо у фарш.
Кишки натягуємо панчішкою на ковбасну трубочку. Через неї наповнюємо кишки фаршем.
Злегка уминає пальцями, щоб кишка не була туго набитої і не лопнула під час варіння. Перев'язуємо порційні кусочкі.Накаливаем часто голкою
А далі поступаємо за своїм розсудом. Можна укласти на змащене жиром деко і запекти 35-40 хвилин. Я зазвичай готую ковбаски про запас. Тому відварюю їх 4-5 хвилин у киплячій воді, охолоджую і закладаю в морозильну камеру.
Розморозивши можна їх обсмажити на сковороді на маленькому вогні під закритою кришкою.
Так вони виглядають після обсмажування.
А так на другий день холодні, нарізані шматочками.
Моя сім'я воліємо запечені, гарячі з пилу, з жару.