UkrEda.ru » Другі страви » Перлотто. Різотто з перловки, для тих хто її любить, а особливо для тих, хто не любить.
Перлотто. Різотто з перловки, для тих хто її любить, а особливо для тих, хто не любить.
Призначення:Обід
Основний інгредієнт: Інше
Блюдо: Гаряче блюдо
Час приготування:
Географія кухні: Кухня Європи
Дуже смачно! Добре як самостійну страву або гарнір. Головне не лінуйтеся і приготуйте в повному обсязі з помідорами!
Інгредієнти:
Перловка
300гр. в сухому вигляді.
Цибулина біла
1шт.
Часник
2зубчіка.
Помідори
у мене 3шт, раджу збільшити до 5-ти.
Вино біле сухе
150мл.
Овочевий бульйон (у мене курячий)
800мл.
Пармезан
50гр.
Рослинна олія для смаження.
Сіль, цукор, перець.
Приготування:
Вихідні продукти:
Крупу замочити на ніч у великій кількості води. Промити, обсушити.
Цибулину і 1 зубчик часнику очистити і дрібно порізати.
Обсмажити в двох столових ложках олії до м'якості.
Всипати крупу, перемішати, обсмажувати до тих пір, поки крупа не стане прозорою. Періодично помішуючи.
Влити вино, готувати, поки не випарується. Поступово влити гарячий бульйон, потроху, буквально по ополоник, дати йому вбратися і влити наступну порцію бульйону. Готуємо при помішуванні. При необхідності присолити (у мене бульйон вже був солоний).
Пармезан натерти на тертці.
Коли перловка стане м'якою, знімаємо з вогню, додаємо пармезан, перемішуємо. Поки вариться перлотто приготуємо помідори. Заливаємо помідори окропом, знімаємо шкірку.
Нарізати сегментами.
Обсмажити на олії з дрібно порізаним часником, 10хвилин на середньому вогні. Трохи присолити, присипати дрібкою цукру і свіже меленим перцем.
Додати в перлотто, перемішати і відразу подати до столу.
Смачного Вам і Вашим близьким!
Приготування:
Вихідні продукти:
Крупу замочити на ніч у великій кількості води. Промити, обсушити.
Цибулину і 1 зубчик часнику очистити і дрібно порізати.
Обсмажити в двох столових ложках олії до м'якості.
Всипати крупу, перемішати, обсмажувати до тих пір, поки крупа не стане прозорою. Періодично помішуючи.
Влити вино, готувати, поки не випарується. Поступово влити гарячий бульйон, потроху, буквально по ополоник, дати йому вбратися і влити наступну порцію бульйону. Готуємо при помішуванні. При необхідності присолити (у мене бульйон вже був солоний).
Пармезан натерти на тертці.
Коли перловка стане м'якою, знімаємо з вогню, додаємо пармезан, перемішуємо. Поки вариться перлотто приготуємо помідори. Заливаємо помідори окропом, знімаємо шкірку.
Нарізати сегментами.
Обсмажити на олії з дрібно порізаним часником, 10хвилин на середньому вогні. Трохи присолити, присипати дрібкою цукру і свіже меленим перцем.
Додати в перлотто, перемішати і відразу подати до столу.